Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
raczej nic nie zjadłam nowego tak sobie mysle że może od tego mu gorzej bo ostatnio tez tak je łapczywie i łyka bardzo duzo powietrza i sie krztusi przy tym odbijam mu po jedzonku i beka jak stary ale to nic nie daje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, to rzeczywiscie to lapczywe jedzenie moze byc... mam nadzieje, ze to zaraz malemu minie, bo sie biedny meczy, a mama razem z nim. Trzymam kciuki.

Tak - w szpitalu. Dostalismy skierowanie od pediatry profilaktycznie, bo w rodzienie najblizszej byla dysplazja. Zrobilismy usg bioder iw czoraj bylismy u ortopedy i sie okazalo, ze prawe biodro sie slabiej rozwija i dostalismy zalecenia i poduche na 6 tygodni ;( no, ale lepiej, ze wczesnie wykryte, wiec mam nadzieje, ze prawe biodro nadrobi szybko i wszystko bedzie dobrze i ze na tych 6 tygodniach sie skonczy.

Justyna przegrala z Marit wlasnie.. ughhh
a moj maz sie cieszy... juz ja mu dam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny

Ale wrzało wczoraj wieczorem na forum jak poszłam się położyć.

U Nas wieje wiatr i pada śnieg z deszczem od 12 popołudniu.

Po wczorajszej nieprzyjemnej wizycie w szpitalu, mężuś tak się przejął tym, że mi nie pomogli, że dziś śniadanko do łóżeczka było, obiadek zrobił, pranko wstawił i nawet w mieszkanku posprzątał ) A tak to trzeba było mu czasem powiedzieć aby coś zrobił ) Kochany mężuś

Za to Nasz królik dziś jest złośliwy Tak jak wcześniej był kochany tak dzisiaj, opsikał mi spodnie i zaczął wcinać kolorową gazetę wystającą z szafki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Tuptusiowa pozazdroscic meża dobrze ze ci pomaga bo ty teraz musisz na siebie uwazac i duzo odpoczywac.Niedlugo malenstwo przyjdzie na swiat oj wtedy dopiero bedzie do zrobienia w domu przy dziecku... teraz pozostaje tylko cieszyc sie ostatnimi chwilami słodkiego lenistwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyna a ja nie dostała m żadnego skierowania na usg profilaktyczne bioderek? hmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
halas chyba dlatego nie dostalas skierowania tak samo ty jak i my pozostala reszta bo lady_dosia bedac na wizycie wspomniala lekarzowi o tym ze w rodzinie zdarzala sie dysplazja i ze lepiej to sprawdzic. Nie jest w standardzie kierowanie na usg bioderek jesli nie ma ku temu podstaw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witam mamuski
Ja dzis od 12.00 mialam wizyte niespodzianke Odwiedzila Nas moja przyjaciolka,ktora poznalam w necie dzieki temu,ze szukalam fryzjerki.I tak od slow do slow poznalysmy sie a z czasem zaprzyjaznilysmy Super dziewczyna Ma dwoletnia super coreczke Hanie Dopiero teraz po wyjsciu znajomych mialam czas siasc do kompika A jaki Gabis byl uchachany ta wizyta to szok Takze spacerek nam dzis umknal Jutro nadrobimy jak bedzie fajnie na dworku
Marzenie wspolczuje Ci tych zdwojonych atakow kolki-oj jak ja Cie kobietko rozumiem Ja to dziekuje losowi,ze zelzyly Gabikowi te kolki bo chyba bym zwariowala z niewyspania i patrzenia jak synus cierpi a Gabik by sie non stop meczyl Mysle,ze i Olikowi z czasem zelza te napady.A co mu podajesz na te kolki?
Ja tez nie mialam zadnego skierowania na usg bioderek mimo,ze zglosilam,ze w mojej rodzinie siostra po urodzeniu miala z bioderkami klopoty a i w rodzinie tez dodatkowo byl jeszcze jeden przypadekMusze znow sie upomniec
Tuptusiowata ale artysta z Twojego krolika-usmialam sie po pachy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A to link do pobrania darmowej ksiazki kucharskiej z przepisami na Walentynki

smaker.pl/smaczki/news/smaker-poleca-69-...;utm_campaign=smaker
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Nana mój królik to co dziś zrobił to pikuś Ostatnio biegał mi po ścianach dosłownie, rozbrykany jak tygrysek a jak uwielbia wcinać banany jak tylko obieram go ze skórki to wnet by z klatki wyskoczył a jak mu dam kawałek to wcina i potem się tak śmiesznie oblizuje hehe A jutro muszę mu fryzurkę zrobić, bo jest długowłosy i grzywka szybko mu rośnie i w oczka wchodzi, a jak ma za długą to śmiesznie zarzuca nią i ma irokeza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
OJ to Ty masz kroliczka z tych co maja dlugie czuprynki z grzywkami-na finie nieraz widzialam takie-poprostu slodziakiPochwal sie nam tym cudem tu na forum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok